16.04. | Martha | Q1 | Frau Florian

Unsere SchülerInnen der EF & Q1 erinnern sich gern an den Manchester Austausch im Februar 2020 zurück und senden unserer Partnerschule in Cheadle Hulme, UK gute Wünsche für die herausfordernde Zeit.

“From the 6th to 11th of February we had a nice time in Manchester. As a result of many excursions around Manchester we collected a lot of experiences and met new people. If someone asked what I liked the most, I would definitely answer the day at Cheadle Hulme. The school fascinated me a lot! I felt like I was in a Harry Potter movie, because the old school building has a similarity to Hogwarts. Moreover, there are also four houses: Allen, Clarke, Marsh and Whitehead. Like in Harry Potter, they also have a house competition. We met very friendly exchange students and with some of them we still have contact with. Not only Cheadle Hulme was one of my highlights in Manchester, also the John Rylands Library and China Town. The city has a lot of different facets and offers many sights. All in all, the Manchester trip was a complete success and a journey into another culture.”

All the best to our exchange school in Cheadle Hulme during those difficult times. We wish you and your loved ones health and happiness and look forward to a time when international and cross-cultural cooperation will be possible again.

img01 img02